Beginnerscursus Handboogschieten (16 jaar en ouder)

Wij organiseren jaarlijks een aantal introducties in de handboogsport van twee lesavonden. Hierin wordt de basistechniek aangeleerd. De kosten voor deze kennismakingscursus zijn te vinden op onze prijzen-pagina.

Wanneer je daarna verder wil met het handboogschieten, kan je kandidaat-lid van de vereniging worden. Dit is een periode van drie maanden waarin je op clubavonden kan komen schieten. Ook wordt in deze periode een vervolgcursus gegeven van drie lessen. Hierin wordt dieper ingegaan op de techniek. De vervolgcursus is gratis bij het kandidaat-lidmaatschap. Kijk verder op de prijzen-pagina.

Als het boogschieten dan bevalt kan je lid worden van de Koninklijke Nederlandsche Handboogschutterij “Concordia” en word je ook aangemeld bij de Nederlandse Handboogbond NHB.

Via onderstaande link kan je je vrijblijvend aanmelden. Je wordt uitgenodigd voor deelname op volgorde van aanmelden.

CursusnummerLes 1Les 2 
2022-B09ma 29 augma 5 sepopen
2022-B10do 1 sepdo 8 sepvol
2022-B11ma 12 sepma 19 sepopen
2022-B12do 15 sepdo 22 sepvol
Alle avonden zijn van 20.30 uur tot 22.30 uur

Klik hier om je in te schrijven voor de eerstvolgende cursus.

JEUGD
Voor de jeugd vanaf 12 tot en met 15 jaar zijn er op vaste avonden jeugdtrainingen. Om je kind vrijblijvend op de wachtlijst te zetten, vul je het cursus jeugd inschrijfformulier in. Meer informatie voor de jeugd vind je hier.