Tijden

Openingstijden
De vereniging is geopend, voor senioren, op de dinsdag-, woensdag- en vrijdagavond vanaf 19.30 uur. Let wel op: woensdagavond is de baan van 19.00 uur tot 20.30 uur alleen toegankelijk voor de jeugd, volwassenen schieten dan niet mee.

Jeugd
De leeftijden lopen van 12 jaar (dit is de minimumleeftijd) t/m 16 jaar. Op dit moment is de jeugd gesplitst in een groep op de maandagavond en een groep op de woensdagavond. Op deze avonden is de hal gereserveerd van 19.00 uur tot 20.30 uur voor de jeugdleden. Voor de jeugd is er geen specifieke beginnerscursus. Beginnende schutters worden in de groep meegenomen en krijgen extra aandacht. Bij de jeugd zijn er altijd ervaren trainers aanwezig die de kinderen helpen en zorgen dat de kinderen op een veilige manier met de sport bezig zijn.

Senioren
Iedereen van 17 jaar en ouder.

Onbeperkt toegang
Leden van 18 jaar en ouder kunnen tegen betaling van een borgsom een sleutel van het complex krijgen, zodat zij niet gebonden zijn aan de openingstijden.

Iets te vieren?
Ook voor bedrijfsfeestjes, afdelingsuitjes en verjaardagspartijtjes en dergelijke kunt u (na afspraak) langskomen. Voor meer informatie, zie de pagina Volwassenengroepen of de pagina Jeugdgroepen.