Groepen

Handboogschieten met uw collega’s, vrienden, familie of studiegenoten?
Denkt u dat leuk en gezellig te vinden? Wij weten zeker dat het een leuke middag wordt. Het handboogschieten is een leuke afwisseling voor een bowlingmiddag of ander uitje dat al té vaak is gedaan. Concordia geeft u de mogelijkheid voor een toffe middag voor groepen van maximaal 20 personen.

In een middag leert u boogschieten en houdt u een onderlinge wedstrijd, natuurlijk onder toezicht van voldoende trainers en begeleiders.

De gemiddelde tijdsduur van een middag boogschieten is ongeveer 2,5 uur. Dit vindt altijd plaats in onze schiethal. Dus ook bij slecht weer staat u droog en warm.

Prijzen
De kosten voor een middag handboogschieten worden berekend per persoon (inclusief welkomstdrankje, materiaal en begeleiding). We hanteren een minimum van 10 deelnemers. Zie voor de prijzen onze Prijzen-pagina.

Tijdstippen
De tijdstippen waarop het mogelijk is om met een groep te kunnen boogschieten bij Concordia zijn afhankelijk van of de schiethal in gebruik is en of er voldoende vrijwilligers gevonden kunnen worden voor de begeleiding. Helaas is het niet mogelijk om op clubavonden met een groep te komen boogschieten (de clubavonden zijn de dinsdag-, woensdag- en vrijdagavond).

Omdat de begeleiding van boogschietgroepen door vrijwilligers wordt gedaan, is het niet altijd mogelijk om tijdens kantooruren groepen te ontvangen. Maar als u een datum en tijdstip in gedachten heeft, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. We gaan kijken wat de mogelijkheden zijn.

Jeugdgroepen (zoals verjaardagsfeestjes) zijn vanwege minder beschikbare begeleiders niet altijd mogelijk. Neem daarom liefst zo vroeg mogelijk contact met ons op.

Een middag ziet er over het algemeen er als volgt uit:

  • Welkomstwoord met gratis welkomstdrankje
  • Uitleg over materialen en veiligheidsinstructies
  • Uitdelen van de materialen
  • Voorbeelden houding en techniek door een trainer
  • Zelf boogschieten onder constante begeleiding
  • Afsluiting met een korte onderlinge wedstrijd

Omdat Concordia gebruikmaakt van vrijwilligers, is vroeg aanmelden van een groep wenselijk. Mail ons uw wensen, dan kunnen wij kijken of de hal beschikbaar is en of er voldoende vrijwilligers zijn voor uw uitje. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Mail ons voor meer informatie.