Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
3DAA
Face 2 Face Archery Tournament
3DAA
This is a FREE module only from Joomlashack!
Image 5 Title

Banner


Koninklijke Nederlandsche Handboogschutterij Concordia

KNHS Concordia is een handboogschutterij, opgericht in 1848. De vereniging zit op het Sportpark Ookmeer in Osdorp Amsterdam. We zijn één van de grootste en meest actieve boogschietverenigingen in Nederland. Groepen en clinics zijn ook mogelijk: gewoon gezellig een paar uur schieten met vrienden of collega's.

Maar wees gewaarschuwd, boogschieten is een zeer verslavende sport...

.
 
Winter GP 13 december 2015

De vierde en laatste Grand Prix (GP) van het jaar! Het thema dit keer is Winter op de Noordpool. Denk Inuït, sneeuw, ijs en iglo's. ;-) Schutters van alle niveaus en leeftijden zijn welkom! Deelname aan de GP is gratis voor leden en kandidaatsleden, voor niet leden € 5,-. Bij heel hoge opkomst hebben leden overigens voorrang op niet-leden. Meld je bij voorkeur aan via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Wat is een Grand Prix? Een Grand Prix is een funverschieting, puur voor de lol. Elk evenement heeft een bepaald thema met daarop afgestemde doelen, variërend van ca. 10 tot 18 meter. We hebben meestal vier tot vijf van dit soort evenementen per jaar. Heb je vragen? Stel ze in de Facebook-groep. Facebook-link

Winter GP 2015

.
 
Data Beginnerscursus

Er starten verschillende kennismakingscursussen gedurende het jaar. Tijdens de 2 lessen van de kennismakingscursus brengen we de basis van de handboogsport in de style "Barebow" bij. Kosten voor de kennismakingscursus is 40 euro.

Deze kennismakingscursus heeft 2 lessen en daarna is het mogelijk om kandidaat-lid te worden bij de vereniging. In de kandidaats-periode wordt een gratis vervolg cursus van 4 lessen aangeboden. Hierin komen meerdere stylen van de handboogsport aan de orde. Tijdens de 3 maanden kandidaats-periode is het mogelijk om gebruik te maken van de faciliteiten tijdens de club avonden. Kosten van de kandidaatsperiode zijn 60 euro voor 3 maanden.

Inschrijven voor de kennismakingscursus gaat via het inschrijfformulier. Inschrijvingen zijn pas definitief na ontvangst van het cursusgeld.

De cursus begint om 20:30 uur, het is dus handig om iets eerder aanwezig te zijn.

Als je al de basics kent van de handboogsport, dan kan je een afspraak maken met een trainer. Als je niveau voldoet (Basics en Veiligheid), dan kan je meteen kandidaatslid worden.

Inschrijfformulier:  Klik hier

 Image

 

.
 
Schiettechniek verbeteren

De speciale Basisschot-trainingsavonden om je schiettechniek te verbeteren komen terug in 2016! Op deze dinsdagavonden (grofweg 1x per maand) is Ludmilla Arzhannikova op de club. Zij gaat specifiek in op de schiettechniek van recurve-schutters. Verder is ook Jeroen van Wamel die avonden aanwezig voor de schiettechniek van compound-schutters. Alle schutters van alle niveaus zijn welkom. Je kunt zoveel trainingen bijwonen als je wilt. Het is verder overigens een gewone clubavond, dus de club is uiteraard toegankelijk voor alle leden.

Zodra de data voor 2016 bekend zijn, staan ze hier.

Click on 'Read More' for the English translation.

.